Святкування Нового року близько до природи – цікавий досвід. Якщо ви вирішили відзначати свято у дачному будиночку, оточеному соснами та снігом, підготуйтеся до цього ретельно.

Про це пише видання life.progroshi.news.

Утеплення – ключове завдання через зимову погоду. Температура за містом завжди нижча на 5 градусів. Подбайте про теплий одяг, ковдри та пледи. Одяг повинен забезпечувати комфортне перебування на вулиці у мороз та сніг, а ковдри та пледи зігрівати у будинку.

Побутова техніка, така як телефони, зарядні пристрої, ноутбуки, електрична духовка для випічки, електричний чайник та Bluetooth-колонка зроблять ваш відпочинок приємним. Ліхтарик та запасні батареї можуть стати в нагоді у разі проблем з електроенергією.

Список продуктів залежить від ваших уподобань та планів. Взимку не обов'язково мати холодильник – продукти можна зберігати на вулиці. М'ясо, крупи, консерви, снеки, печиво, чай та кава – мінімум, який потрібно взяти із собою.

Для розваг візьміть музичні інструменти, книги та ноутбук для перегляду фільмів. Створіть новорічну атмосферу, прикрасивши ялинку та будинок.

Популярні новини зараз

Пенсіонерів попередили: гроші на картку тепер отримають не всі

Тепер уже не лише повістки: українцям розповіли, чого чекати від ТЦК

Раптово спалилися. У мережі розповіли, з ким живе і ділить ложе Діма Білан

Показати ще

Якщо дача не обладнана опаленням, підготуйтеся заздалегідь. Наприклад, за наявності каміна, запасіться дровами.

Не забувайте, що дача – чудове місце для святкування Нового року. Прикрасьте будинок та ялинку, створіть затишну атмосферу. Насолоджуйтесь часом із природою, насолоджуйтесь тишею перед настанням нового року.

Читайте також:

Секрет довголіття: чому регулярність сну знижує ризик смерті

Не повторюйте цю помилку: названо види техніки, яку не можна включати в подовжувач

Виплати у 50 тисяч гривень: хто з українців зможе отримати такі великі суми